mondo.rs

Vojvodina - Partizan: Grobari na jugu i istoku

Autor:

Po ustaljenom običaju, FK Vojvodina odredila gde će koji navijači biti smešteni na utakmici 30. kola u nedelju, 7. aprila.

1
A- A A+
FKV, Vojvodina, Karađorđe, Karadjordje, Vosa, Voša Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Navijači Vojvodine na zapadnu i severnu tribinu, navijači Partizana na južnu i istočnu.

Godinama unazad, novosadski superligaš po ovom "receptu" organizuje utakmice sa beogradskim rivalom, a neretko su u prošlosti mečevi ova dva kluba bili incidentni.

Ni pred meč 30. kola Superlige Srbije u nedelju, 7. aprila (početak u 17 časova) na stadionu "Karađorđe", nije drugačije.

Vojvodina je saopštila da će zarad bezbednosti opet razdvojiti navijače jednog i drugog kluba, s tim što Partizan ima tri, međusobno zavađene, frakcije pristalica, što dodatno otežava organizaciju utakmice (ne samo ove).

Navijači Partizana, dakle, biće smešteni u dva sektora na stadionu u Novom Sadu - južna i istočna tribina, a Vojvodina je poručila da niko sa obeležjima beogradskog kluba neće biti pušten na zapadnu tribinu.

Na tom delu stadiona "Karađorđe" u nekim ranijim utakmicama znalo je da bude sukoba navijača dva tima.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisane su isključivo istočna i južna tribina. Navijači Vojvodine koji imaju sezonsku ulaznicu za istok, sa tom ulaznicom moći će nesmetano da uđu na zapadnu ili severnu tribinu", piše u saopštenju Vojvodine.

Karte za ovu utakmicu su danas puštene u prodaju. Zapad košta 700 dinara, a ulaznica za ostale tri tribine - 500 dinara.

Detaljnije informacije o ulaznicama i organizaciji utakmice možete da pronađete OVDE

Povezano

Sve vesti