mondo.rs

VIDEO: Fudbaler kidnapovan tokom utakmice!

Autor:

Meč dva nižerazredna kluba na Siciliji prekinulo je sletanje helikoptera, iz kog su potom istrčali naoružani i maskirani otmičari i zgrabili Barbagala, čoveka koji se tog dana opraštao od fudbalske karijere.

11
A- A A+
Foto: YouTube screenshot

Ignacio Barbagalo spremao se da napusti igru poslednji put u karijeri i ode u zastluženu penziju posle 20 godina provedenih u nižim ligama, kada se na teren u sicilijanskom gradiću Vijagrandeu "iz vedra neba" pojavio helikopter sa naoružanim i maksiranim otmičarima.

U prašini koju je letilica podigla, otmičari su naočigled fudbalera domaćeg Vijagrande i gostujućeg Nebrodija prišli Barbagalu, odvukli ga helikopter i odleteli u nepoznatom pravcu ostavljajući prisutne u stanju šoka.

Zapravo, u šoku su bili svi osim Barbagalovih saigrača, koji su znali za ovu suludu ideju "sicilijanskog Remija Galjara", čoveka koji je pored fudbala imao još jednu strast u životu - skrivenu kameru!

Da su upravo učestvovali u Barbagalovom "remek delu", fudbaleri rivalskog Nebrodija "provalili" su kada se iz oblaka prašine pojavio jedan od njegovih saigrača sa natpisom: "Eliminacija za 'gotovog' fudbalera".

Izvor: YouTube

Ovaj spektakularan oproštaj nepopravljivog šaljivdžije, međutim, nije bio nimalo smešan komesaru takmičenja Treće sicilijanske lige. On je kaznio Vijagrande i novčano i zabranom igranja utakmica do kraja maja, što znači da će ovaj klub izgubiti bez borbe u svakom kolu u naredna dva meseca.

S obzirom na to da je nemoguće ispasti iz ove lige, jer niža ne postoji, pretpostavljamo da će najveća kazna za Barbagalove saigrače biti slobodni dani u vreme kada muškarci iz okolnih mesta budu igrali fudbal.

Kakav-takav.

Povezano

Sve vesti