• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Fudbaler kidnapovan tokom utakmice!

Izvor mondo.rs

Meč dva nižerazredna kluba na Siciliji prekinulo je sletanje helikoptera, iz kog su potom istrčali naoružani i maskirani otmičari i zgrabili Barbagala, čoveka koji se tog dana opraštao od fudbalske karijere.

Ignacio Barbagalo spremao se da napusti igru poslednji put u karijeri i ode u zastluženu penziju posle 20 godina provedenih u nižim ligama, kada se na teren u sicilijanskom gradiću Vijagrandeu "iz vedra neba" pojavio helikopter sa naoružanim i maksiranim otmičarima.

U prašini koju je letilica podigla, otmičari su naočigled fudbalera domaćeg Vijagrande i gostujućeg Nebrodija prišli Barbagalu, odvukli ga helikopter i odleteli u nepoznatom pravcu ostavljajući prisutne u stanju šoka.

Zapravo, u šoku su bili svi osim Barbagalovih saigrača, koji su znali za ovu suludu ideju "sicilijanskog Remija Galjara", čoveka koji je pored fudbala imao još jednu strast u životu - skrivenu kameru!

Da su upravo učestvovali u Barbagalovom "remek delu", fudbaleri rivalskog Nebrodija "provalili" su kada se iz oblaka prašine pojavio jedan od njegovih saigrača sa natpisom: "Eliminacija za 'gotovog' fudbalera".

Otmica
Izvor: YouTube

Ovaj spektakularan oproštaj nepopravljivog šaljivdžije, međutim, nije bio nimalo smešan komesaru takmičenja Treće sicilijanske lige. On je kaznio Vijagrande i novčano i zabranom igranja utakmica do kraja maja, što znači da će ovaj klub izgubiti bez borbe u svakom kolu u naredna dva meseca.

S obzirom na to da je nemoguće ispasti iz ove lige, jer niža ne postoji, pretpostavljamo da će najveća kazna za Barbagalove saigrače biti slobodni dani u vreme kada muškarci iz okolnih mesta budu igrali fudbal.

Kakav-takav.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DRŽAČ KVAKE VRATA SVLAČIONICE

Neko igrace neko sudije

Marconi

Ma daj,kakav je ovo teren,amaterski. Mi u kraju imamo bolji!

Serbia forever

Carevi.

SERIJE