Beta,Tanjug

Vučić: Na mitinzima SNS nema rulje

Autor:

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada na skupovima te stranke nije bilo rulje, te da svoje mitinge SNS prijavljuje uredno i na njima nema "vešala, batinjanja i upadanja u bilo čije prostorije".

57
A- A A+
vučić Foto: Tanjug/Rade PrelićVučić je novinarima u Petrovcu na Mlavi u okviru kampanje "Budućnost Srbije" rekao da ne čita novine "Danas", te da nije video da je lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić u intervjuu za taj list kazao da "političke hulje nikada nisu mogle bez rulje."

Vučić: Protesti neće biti zabranjeni

"Boris Tadić je uvek kad je govorio o svojim političkim protivnicima govorio o sebi... Nisam ga baš sasvim razumeo i nište ne razumem te ljude, izgleda da nekim različitim jezicima govorimo", rekao je Vučić.

Vučić je kazao da misli da su mu "dani odavno zakonom odbrojani" i da smatra da je to sasvim u redu.

Vučić: Svi u Beograd 19.aprila

Govoreći o akcijama opozicije protiv radova u Beogradu, Vučić je kazao da nikada nije video da neko otima saobraćajne znake i nosi ih po gradu, a da se svi plaše da im to kažu u lice, te da se on ne plaši.

"Dođu uzmu znak i nose negde po gradu. E jesi video što smo pametni, oteli smo znak? E svaka ti čast genije, ja sam svašta u životu video al' to nisam video. Ja ne znam ko su im mentori, ali mislim da treba jedna druga struka da kaže svoj stav i mišljenje, ali ja nisam iz te struke i ne mogu da pomognem po tom pitanju", rekao je Vučić.

PAMETNIJI POPUŠTA

Predsednik Srbije poručio je danas da će, u skladu sa devizom "pametniji popušta", skup u Novom Sadu pomeriti sa 12. aprila na 11, iako je taj skup već prijavljen, a opozicioni nije.

"Rečeno mi je - nemoj taj dan, jer mi šetamo.Tada će da šeta njih 500, umesto nas 20.000. Iako smo mi prijavili skup, a oni nisu, rekao sam da ćemo da se povučemo.  Pametniji popušta", kazao je Vučić dodajući da je prihvatio da skup bude održan i na "nepovoljniji dan".

On je istakao da ne želi da bilo kada i bilo gde bude više ikada sukoba među Srbima.

Obraćajući se građanima u Krepoljinu rekao je da je sloboda javnog okupljanja ustavno pravo i da ne sme da se dešava da neko nekom zabranjuje to pravo.

Povezano

Sve vesti