mondo.rs

Ovo nismo očekivali! (FOTO)

Autor:

Sećate se drugarice koja je izdala rijaliti zvezde i poljubila se sa košarkašem?

Ovo nismo očekivali! (FOTO) Foto: YouTube/KylieCosmetics/EntertainmentTonight

Džordin Vuds, nekadašnja najbolja drugarica Kajli Džener, koja se "ljubakala" s njenim zetom ponovo je u centru pažnje, ali iz razloga koji niko nije očekivao!

Pažnje joj nije manjkalo ni kao najboljoj prijateljici mlade milijarderke, ali tek pošto je "pukla bruka" i objavljeno da je izneverila porodicu Kardašijan kada je na jednoj žurci zavela NBA zvezdu Tristana Tompsona, javnost je "odlepila".

Rijaliti sestre su je se sve javno odrekle, Kajli ju je izbacila iz kuće u kojoj je živela i činilo se da za mladu Džordin nema oproštaja - do nedavno.

Strani mediji prenose da je Kajli izgleda ipak oprostila bivšoj najboljoj drugarici to što je poljubila partnera njene sestre Kloi.

Kako su došli do tog zaključka? Nakon zatišja na društvenim mrežama, primećeno je da je Džordin lajkovala čak dve fotografije na Kajlinom Instagram profilu, a njena majka Elizabet Vuds je ostavila komentar na jednoj u vidu srca.

Iako ovo ne zvuči kao dovoljno validan dokaz za obnovljeno prijateljstvo, čini se da stvari ipak idu u tom pravcu, a čak je i Kim dala sumnjivu izjavu povodom te situacije.

"Mislim da uvek postoji vreme i mesto za sve, ali verujem da su granice dobre, da su lekcije dobre i da je oproštaj dobar", istakla je ona za "Entertainment Tonight".

Što se tiče samog nemilog događaja, Džordin tvrdi da nije ona ta koja je inicirala poljubac, već da ju je košarkaš poljubio iznenadno i protiv njene volje. S obzirom na njegovu preljubničku istoriju, i mi bismo pre poverovali njoj...

Povezano

Sve vesti