Tanjug

Stefanović: Skandalozno, gađali jajima policajce!

Autor:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. Vulin: Ovi na ulici traže reakciju policije.

66
A- A A+

Nebojša Stefanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović Nebojša Stefanović


On je na Twitteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima.

"Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika, koji su gađali jajima policijske službenike na dužnosti ispred zgrade Vlade", naveo je Stefanović.

Protest opozicije u Beogradu, ispred Pinka žurka! VIDEO

O protestima se oglasio i ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je rekao da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.

"To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta...On treba da se leči?", upitao je Vulin.

Vulin kaže da se na protestima ne radi o iznošenju političkog mišljenja, već o vređanju.

Smatra da Ministarstvo unutrašnjih poslova, ministar Nebojša Stefanović i predsednik Aleksandar Vučiću zaslužuju čestitke zbog uzdržanosti, i "što uspevaju da sačuvaju mir, jer ovi na ulici traže reakciju policije".

"Danas je 6. april, nijedan Beograđanin ne može da zaboravi da je na taj dan Beograd bio ubijan 1941. godine. Nemojte da Srbi ruše Beograd, bar iz pijeteta prema mrtvima i pobijenim Beograđanima", rekao je Vulin.

Povezano

Sve vesti