mondo.rs

Navijači Vojvodine bojkotuju meč s Partizanom

Autor:

Severna tribina stadiona "Karađorđe" biće zaključana za današnji meč.

Navijači Vojvodine bojkotuju meč s Partizanom Foto: MN Press

Vojvodina ovog popodneva neće imati podršku najglasnijih pristalica.

Navijači Vojvodine su obavestili medije da će bojkotovati utakmicu protiv Partizana (nedelja, 17.00 - Arena Sport 3) na svom "Karađorđu" zbog "konstantne repreresije policije prema svim navijačima Vojvodine i klubu", navodi se u kratkom saopštenju.

Kapije severne tribine, koja je predviđena za organizovane navijače Vojvodine, ovoga puta će biti zatvorene, uz poruku "dosta je više maltretiranja i ponižavanja domaćina!".

"Na današnjoj utakmici, planirano je da se posle utakmice navijači Vojvodine zadrže na stadionu dva sata dok se tri frakcije navijača Partizana ne raziđu. Prošle godine, na utakmici protiv Crvene zvezde, mi navijači Vojvodine smo se izborili za pravo da izađemo posle utakmice u Novom Sadu bez čekanja, što je uobičajena praksa sa domaćim navijačima, pošto na utakmicama u Beogradu čekamo dva sata po završetku utakmice da napustimo stadion", pojasnili su svoju odluku navijači.

Na kraju saopštenja, navijači Vojvodine poručili su i "Uprava napolje".

Ovo nije prvi put da su navijači Vojvodine nezadovoljni zbog organizacije utakmice u Novom Sadu i prethodno je najavljivan bojkot utakmice protiv Crvene zvezde, kada su se tražile garancije da će prvi napustiti stadion, međutim na kraju je dogovor ipak postignut.

Obaveštenje o prodaji ulaznica za meč Vojvodina - Partizan pročitajte OVDE.

Povezano

Sve vesti