mondo.rs

Iznenađenje? FSS čestitao Luki Milivojeviću...

Autor:

Fudbalski savez Srbije poslao rođendansku poruku kapitenu Palasa. U ovom trenutku - bivšem reprezentativcu...

Iznenađenje? FSS čestitao Luki Milivojeviću... Foto: MN Press

Posle Svetskog prvenstva u Rusiji i teških optužbi na račun reprezentativca Srbije Luke Milivojevića, jedan od najboljih srpskih vezista više nije igrao za "orlove" i taj odnos je do danas ostao nepromenjeno loš.

Nakon izjave pomoćnika selektora Mladena Krstajića, Milana Obradovića, da je Milivojević tokom Mundijala pokušao da izvrši "puč" i da je za vreme turnira hteo da "prevede" nekoliko igrača kod svog agenta, Falija Ramadanija, kapiten Kristal Palasa reagovao je odlukom da ne igra za Srbiju dok je aktuelni stručni štab na klupi.

Ipak, iako je Luka daleko od nacionalnog tima, Fudbalski savez Srbije mu je u nedelju preko zvaničnih kanala na društvenim mrežama poslao rođendansku čestitku. Iznenađenje?Iako su se nedavno dve strane srele u Londonu i iako je Mladen Krstajić seo za sto sa Milivojevićem, dogovor o pomirenju nije postignut. Naprotiv, čini se da je jaz produbljen.

Selektor je posle tog sastanka rekao da "Luka nije spreman da igra za Srbiju više", na šta je igrač odgovorio da "od Krstajića nije tražio izvinjenje, već demanti optužbi na njegov račun". Na tome je i ostalo.

/Mladen Krstajić o Luki Milivojeviću/

/Milivojević odgovorio Krstajiću: Nisam hteo, ali moram!/

View this post on Instagram

Luka Milivojević danas slavi 28. rođendan!

A post shared by MONDO Sport (@mondorssport) on

Povezano

Sve vesti