mondo.rs

Jajima gađali upravu Voše, pogodili šampiona iz '66!

Autor:

U finišu utakmice, pri rezultatu 1:1 na semaforu, pojedini navijači Vojvodine bacili su jaja na rukovodstvo kluba. Međutim, pogođena je legenda "stare dame".

3
A- A A+
Foto: MONDO

Svašta se dogodilo ove nedelje uoči i za vreme meča Vojvodine i Partizana!

Na fudbalskom terenu, pobedila je Vojvodina posle najduže i najuzbudljivije utakmice ove sezone (3:2) i tako se plasirala u plej-of, ali je bilo mnogo više događaja iz navijačke rubrike, nažalost ne tako lepih i prijatnih.

Prvo su navijači Vojvodine saopštili da bojkotuju meč zbog odluke policije da oni poslednji napuste "Karađorđe", potom se desio veliki sukob navijača Partizana u Kaću, dok je sama utakmica u Novom Sadu bila prekinuta na oko 15 minuta zbog uvredljivog i rasističkog skandiranja gostiju: "Pola Mađar, pola ustaša".

Međutim, to nije sve…

U finišu utakmice, pri rezultatu 1:1 na semaforu, pojedini navijači Vojvodine bacili su JAJA na rukovodstvo kluba koje je sedelo u VIP loži, a jedno od njih je nažalost pogodilo i legendarnog Radivoja "Miku" Radosava (76), saznaje MONDO.

U pitanju je član prve šampionske generacije Vojvodine iz 1966. godine.

Nastala je gužva na tribinama, reagovala je i policija, a jedan deo rukovodstva kluba je ušao u prostorije kluba dok se strasti nisu smirile.

Pogledajte komešanje na tribinama posle gađanja jajima...

Izvor: MONDO


U više navrata ove sezone, kao i na samoj utakmici, istican je transparent "Uprava, napolje" zbog loših rezultata i finansijskih problema u kojima se klub nalazi, međutim zbog trijumfa i ulaska u plej-of, rukovodstvo kluba je zadovoljnije nego inače napustilo stadion.

Posle meča u Novom Sadu otišli su do svlačionica kako bi čestitali igračima.

Povezano

Sve vesti