mondo.rs

CAR: Kad je teško - Kijanu Rivs! (VIDEO)

Autor:

Čitali ste da je od honorara za film "Matriks" kupio motore radnicima na setu, a jednom od njih platio dugovanja kako ga ne bi izbacili na ulicu?

14
A- A A+
kijanu rivs,gif Foto: Giphy

Kijanu Rivs je jedan od najtajnovitijih, ali i najvoljenijih glumaca Holivuda.

Na Internetu je lako naći slike "usamljenog Kijanua", paparaco fotki glumca na kojima se sam vozi u autobusu ili sedi na klupi i (opet sam) jede sendvič... ali i priče o glumcu koje slamaju srca.

Jedna od njih je da je 24. decembra 1999. godine izgubio dete. Kijanu i njegova devojka Dženifer Sajm su tog dana saznali da je beba koju je nosila mrtva. Dali su joj ime Ava.

Par je nekoliko nedelja nakon tragedije raskinuo, a Dženifer Sajm je 2001. godine poginula kada se automobilom zakucala u parkirana vozila. Glumac nikada nije govorio o ovome, ali su drugi pričali o njemu.

Priča koja prati Kijanua najviše je ona da je ekipi koja je vredno radila na snimanju "Matriksa" poklonio "harlije". Na istom setu je radio i jedan muškarac kojem je pretilo izbacivanje iz kuće zbog neplaćenih računa. Priča je nekako dospela do Kijanua Rivsa i stvar je uskoro bila "sređena".

Sada je još jednom Kijanu ispao heroj. Dobro, nije kupio motor ni platio račune, ali je zabavljao umorne i iznervirane putnike...

Internetom kruži snimak nastao na aerodromu u Bejkersfildu u Kaliforniji. Avion koji je leteo iz San Franciska do Burbenka je morao da sleti u Bajkersfild. Avio kompanija je putnicima ponudila prevoz autobusom, oni su negodovali, a ona je Kijanu stupio na scenu.

Pokušao je umornim putnicima da objasni proceduru, koliko će morati da čekaju, šta s kartama, a onda ih sve poveo u autobus. Kako bi im ugođaj bio potpun, pravio se da je njihov vodič, pa je na telefonu našao i naglas im čitao "zanimljivosti" o Bejkersfildu - koliko stanovnika ima, na kom je mestu omiljenih gradova u Americi...

Potom im je puštao kantri muziku nekih 160 kilometara.

Kijanu car!

Pogledajte video:

Povezano

Sve vesti