mondo.rs

Đorović demantovao Krstajića: Grujić nije odbio mlade!

Autor:

Goran Đorović istakao da Marko Grujić nikada nije odbio da igra za mladu reprezentaciju, a da nije imao opravdan razlog. Još jednom se dovedena u pitanje istinitost reči selektora "A" tima Mladena Krstajića.

Đorović demantovao Krstajića: Grujić nije odbio mlade! Foto: MN Press

Selektor Srbije Mladen Krstajić, prema sopstvenim tvrdnjama, odrekao se Marka Grujića zbog toga što je fudbaler Herte odbio da se odazove pozivu u mladu reprezentaciju.

 "Grujića izuzetno cenim, momak je za desetku, ali on je odbio mladu reprezentaciju. I sada je trebalo da ga zovem u "A selekciju", a odbio je mladu? To bi bio apsurd", rekao je Krstajić nakon objavljivanja spiska igrača za utakmice sa Nemačkom i Portugalom.

Međutim…

Selektor mlade reprezentacije Goran Đorović demantovao je tvrdnje kolege seniorskog tima.

Naime, Đorović je izjavio da vezni fudbaler bundesligaša nijednom nije odbio da igra za "orliće" i da računa na njega ovog leta za Evropsko prvenstvo za mlade.

"Razgovarao sam sa Markom i na njega računam isto kao na sve ostale igrače. On tačno zna da ja kažem ono što mislim. Niko neće saznati šta smo nas dvojica razgovarali, jer to treba da ostane između nas", naveo je Đorović za "Mozzartsport".

Selektor mladih je rekao da je Grujić uvek iz opravdanih razloga bio odsutan iz reprezentacije.

"Nisam imao nikakav problem s njim, uvek je bio na mom spisku kada nije bio sa A timom. Poslednji put je klub tražio da ga oslobodimo obaveza da bi se tamo bolje adaptirao, imao je i problem s povredom... Nikad neću reći ono što nije istina. Šta se dešavalo u Rusiji na Mundijalu, ja to ne znam. Možda je bilo problema u komunikaciji, ali ja nemam problem s njim", istakao je Goran Đorović i tako možda otvorio novi front u nacionalnom timu.

Luka Milivojević, Matija Nastasić i Ivan Obradović su ranije odbili da igraju za "orlove" dok je Krstajić selektor, optuživši ga da ne govori istinu.

Izgleda da je posle ovih Đorovićevih reči otvoren novi front u nacionalnom timu…

Povezano

Sve vesti