Samo nam je to falilo! (FOTO)

Autor:

Gledate u najbolju ženu koju je Bog stvorio, a sad ćete i pesmu da čitate...

Samo nam je to falilo! (FOTO) Foto: YouTube/screenshot/Fashion Channel

Od kako je objavljeno da Džastin Biber ženi manekenku Hejli Boldvin, s kojom je svojevremeno bio u vezi, a onda je šutnuo, žuta štampa ne miruje.

Nije da im i par ne daje povoda, pa smo tako bili u prilici da saznamo da su se venčali "na brzaka" u opštini, da se neprestano svađaju i mire, da je Hejli na paparaco fotkama više uplakana nego nasmejana, ali i da Biber bije bitku s depresijom.

Uskoro će se ipak vratiti, snimiti novi album, a do tada će celom svetu staviti do znanja koliko voli svoju suprugu. To je nadugačko i naširoko objasnio u pesmi koju joj je posvetio na Instagramu.

Između ostalog, Hejli je njegova srodna duša, najbolja božija kreacija i još mnogo toga. Izvolite:

View this post on Instagram

Sunlight falls into the Abyss Just like i fall into your lips Waves crash onto the shore My love for you grows more and more Sound of the crickets a true meditation I think about you, Gods greatest creation. As i fall into this blissful state I ponder on how you’re my one true SOULMATE Its getting dark to dark to see A chilling breeze embraces me The smell of camomile fresh from the garden My life is a movie that both of us star in. Speaking of stars I’m starting to see some They light up the sky, reminds me of my freedom How big and how vast our world is around us So grateful for god we were lost but he found us So i write the poem with him always in mind Things all around us Just get better with time. I fall more in love with you every day! You have walked hand and hand with me as I continue to get my emotions, mind, body and soul in tact! You have given me so much strength, support , encouragement and joy. I just wanted to publicly honor you, and remind you that the best is yet to come! Have a great shoot today my love!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Povezano

Sve vesti