Beta

Vučić: Najveći skup u istoriji Srbije 19. aprila

Autor:

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne plaši pretnji koje stižu iz opozicije pred nastupajući opozicioni miting najavljen za 13. april u Beogradu.

282
A- A A+


"Nemojte da se sekirate. Neki maštaju da imaju mnogo više snage nego što imaju. Ali vrlo brzo će na izborima biti vraćeni u realnost", rekao je Vučić novinarima u Mostaru.

On je rekao da će SNS imati "veliki narodni skup u Novom Sadu" za dva dana a da će 19. aprila u Beogradu biti održan "najveći skup u istoriji Srbije".

"Pristojnu Srbiju koja želi fabrike i da radi ne možete da pobedite nasiljem i nepristojnošću. Slušam kako neko treba da se plaši. Ne plašim se nasilnika i ostao sam na radnom mestu sve vreme kada su nasilnici organizovali jedan takav skup, i neću se nikada uplašiti. Jer u Srbiji se samo narodnom voljom i na izborima dolazi na vlast", rekao je on.

On je tako odgovorio na pitanje novinara u Mostaru o izjavi Dragana Đilasa koji ga optužuje da želi da izazove građanski rat, kao i Boška Obradovića koji najavljuje probijanje svih blokada 13. aprila, ali je istakao da ne želi da im na to odgovara iz Mostara.

Povezano

Sve vesti