mondo.rs

Kad Ceca ženi sina... (FOTO)

Autor:

Počele pripreme za venčanje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić

Kad Ceca ženi sina... (FOTO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović počela je sa pripremama za svadbu svog sina Veljka Ražnatovića, koji se na leto ženi bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. Planirano je da se na svadbi ispoštuju tradicionalni običaji, pa i da mladoženja puca u jabuku.

Mladi bokser će otići u kuću Rodićevih u Titel po mladu, a potom će se venčanje i svadbeno veselje na kojem će biti 500 zvanica, održati u Beogradu.

Ceca bez šminke! (FOTO)

Pevačica je već budućoj snajki naručila venčanicu iz Pariza.

"Ceca je žena koja drži do običaja i tradicije. Ženidba sina za nju je najveće slavlje posle njene svadbe sa pokojnim Arkanom i želi da sve protekne u najboljem redu. Detalje je prepustila budućim mladencima, a ona je tu da pripomogne. Lokaciju su odabrali, i to će biti hotel na Novom Beogradu u kojem je Veljko slavio punoletstvo", rekao je neimenovani izvor blizak Ražnatovićevima "Kuriru" i dodao da "buduća svekrva neće štedeti".

"Ceca se odlučila za najskuplji meni, koji će platiti 75 evra po osobi. Njena želja je da bude hrane po svačijem ukusu, pa će na jelovniku biti tradicionalna srpska hrana, ali i riba, posne đakonije, voće, suši, pečenje... Isto važi i za piće. Važan detalj im je mladenačka torta, koja će biti urađena na nekoliko spratova. Pored toga, biće još oko stotinak različitih torti, kolača i ostalih slatkiša. Sala će biti posebno dekorisana, stolovi, stolice, salvete i cveće će biti ukrašeni inicijalima Veljka i Bogdane, a na sredini sale će biti veliki video-bim na kome će se pustiti kratak film o Veljku i Bogdani".

Povezano

Sve vesti