mondo.rs

Humska zaključana!

Autor:

Partizan će sigurno dočekati Čukarički bez navijača...

Humska zaključana! Foto: MONDO

Očekivano!

Odlukom "disciplinaca" FSS, Partizan je kažnjen suspenzijom stadiona u Humskoj, jer su navijači crno-belih tokom utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu napravili incident, zbog kojeg je meč bio prekinut na 15 minuta.

Pristalice Partizana su za vreme utakmice na "Karađorđu" pevale zabranjenu pesmu "Pola Mađar, pola ustaša", a sudija Miloš Đorđić je, pošto prethodno nije urodilo plodom upozorenje oficijelnog spikera, sredinom drugog poluvremena odlučio da zbog skandiranja povuče igrače oba tima u svlačionice.

Utakmica je nastavljena tek pošto su golman Partizana Vladimir Stojković i fudbaler Zoran Tošić zamolili navijače da ne pevaju više uvredljivu pesmu.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da stadion "parnog valjka" suspenduje do daljeg, a to znači da će Partizan protiv Čukaričkog sigurno igrati pred praznim tribinama, ali i da ta utakmica možda nije jedina koju će crno-beli igrati bez prisustva publike.

Tuča, prekid, goleada, poraz Partizana, Voša u plej-ofu

Partizan je sličnu kaznu zbog istog skandiranja morao da odradi i u proleće 2017. kada mu je podrška bila potrebna u šampionskoj trci.

Do kraja sezone Partizan dočekuje Čukarički (13.4.), Mladost (1.5.), Napredak (5.5.) i Proleter (19.5.). Beograđani imaju imaju pravo žalbe.

Povezano

Sve vesti