mondo.rs

Bahatoj holivudskoj mami preti 40 godina zatvora!

Autor:

Platila mito da bi kćerke upisala na faks, evo šta kaže zakon!

8
A- A A+

Glumica Lori Loklin i njen suprug Mosimo Đanuli suočeni su sa potencijalnom kaznom zatvora od čak 40 godina!

Glumica, koja je priznala krivicu za davanje mita kako bi joj se kćerka preko veze upisala na fakultet, optužena je za podmićivanje ali i pranje novca i prevaru, prenosi "Dejli mejl".

"Očajna domaćica" će robijati samo četiri meseca?

"Optužba zavere radi pranja novca nosi maksimalnu kaznu od 20 godina zatvora, kao i novčanu kaznu u dvostrukom iznosu novca iskorišćenog za taj zločin," navodi taj portal.

Loklinova je platila pola MILIONA dolara kako bi njene kćerke, koje se nikada nisu bavile sportom, bile primljene na Univerzitet Južne Kalifornije kao sportske stipendistkinje.

Usled ovog skandala, "isplivala" je i činjenica da je taj univerzitet, kao dokaz bavljenja sportom, tražio jednu jedinu fotografiju na kojoj devojke poziraju u veslačkoj opremi, pored čamca.

Kćerka Loklinove je, inače, Instagram "influenserka" i pre upisa na koledž je u jednom intervjuu rekla da "nije videla srednju školu" od silnog provoda, da je i njen otac "propustio pola fakulteta" i da se raduje odlasku na koledž "samo zbog žurki, a časove će nekako videti da izbegne"...

Izvor: YouTube/Olivia Jade

Povezano

Sve vesti