mondo.rs

Radovi na Marakani: Rekonstrukcija zapada

Autor:

U Crvenoj zvezdi se nadaju da će sve biti gotovo do poslednjeg kola Superlige, kada veruju i da će proslaviti šampionsku titulu.

Radovi na Marakani: Rekonstrukcija zapada Foto: MONDO/MN Press

Na "Marakani" je radno!

Ove srede počeli su radovi na zapadnoj tribini stadiona Crvene zvezde gde se radi na obezbeđivanju većeg komfora u VIP delu, odnosno rekonstrukciji toaleta i promenoara, kao i dodatnom sređivanju pomenute tribine.

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde, očekuje se da radovi budu završeni do poslednjeg kola Superlige protiv Napretka, kada se nadaju i proslavi šampionske titule.

ZVEZDAN TERZIĆ: ZVEZDA HOĆE NOVI STADION!

Sredstva za rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić" obezbeđena su iz fondova UEFA predviđena za infrastrukturne radove za koje je Crvena zvezda aplicirala, dok se navodi i da posebnu zahvalnost duguju Zoranu Lakoviću.

"Niz unapređenja najvećeg sportskog objekta u zemlji nastavljen je i ojačanjem zemljišta iza severne tribine koje je u toku, ali i početkom izgradnje najsavremenijeg mediko bloka koji će biti od velike pomoći prilikom pripreme i oporavka igrača", navodi se na sajtu Crvene zvezde uz poruku da je ovo samo "nastavak unapređenja uslova" na stadionu Rajko Mitić.

FOTO: OVO JE BUDUĆI IZGLED "MARAKANE"?

Prethodno su obavljeni brojni radovi poput izgradnje ograde oko stadiona, postavljanja novih kapija, uređenje parkinga i lože na zapadnoj tribini...

Pogledajte video prilog sa sajta Crvene zvezde.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda FK

Povezano

Sve vesti