mondo.rs

Sekretar Vojvodine napadnut ispred "Karađorđa"

Autor:

"Ono što vidim jeste da se vrše konstantni pritisci na zaposlene i članove rukovodstva FK Vojvodina", poručio je Aleksandar Vlaškalić posle jutrošnjeg napada.

Sekretar Vojvodine napadnut ispred "Karađorđa" Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Sekretar fudbalskog kluba Vojvodina Aleksandar Vlaškalić napadnut je ovog jutra ispred stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu dok je izlazio iz automobila, prenosi "Pink".

Kako se navodi, njega je napao mlađi muškarac kod glavne blagajne stadiona, kod koje je smešten i parking za zaposlene u Vojvodini, a tom prilikom je dobio nekoliko udaraca u glavu i telo, dok je napadač pobegao u pravcu Bulevara oslobođenja.

Sekretar "stare dame" je u prvom trenutku odbio medicinsku pomoć, ali je slučaj prijavljen policiji i trenutno se radi na rasvetljavanju tog slučaja.

Za sada nije poznato da li je napad povezan sa Vlaškalićevom funkcijom u klubu.

"Činjenice su da nemam neprijatelja, da nisam nikome dužan, da nisam u organima upravljanja FK Vojvodina i nisam član Upravnog odbora kluba. Međutim, ono što vidim jeste da se vrše konstantni pritisci na zaposlene i članove rukovodstva FK Vojvodina. Ako pogledate Ulicu Dimitrija Tucovića i naš stadion vidite da je mnogo grafita koji vređaju ugled i dostojanstvo članova kluba, isto je i sa transparentima na tribinama stadiona, gde se iznose neistine u vezi sa našim sportskim direktorom...", kazao je Aleksandar Vlaškalić za portal "021" i poručio da nema neprijatelje u Novom Sadu.

Navijači Vojvodine već mesecima unazad traže promenu "vrhuške" kluba i na svakoj utakmici se čuju povici "Uprava napolje", dok se na prethodnom meču protiv Partizana desio incident kada je VIP loža gađana jajima.

FK Vojvodina se nije oglasila povodom ovog incidenta.

Povezano

Sve vesti