mondo.rs

Roki - ovo niste videli! (VIDEO)

Autor:

"Silvestere, da li si spreman? Ne, ali Roki jeste"

Roki - ovo niste videli! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Movietrailes Vault

Pre više od 40 godina, svet je upoznao novog filmskog junaka - Rokija Balbou. Upoznao je i glumca kojem su svi u svetu filma govorili da nikada neće uspeti - Silvestera Stalonea. Prvi film za koji je napisao scenario je "Roki". Godinu dana kasnije film je osvojio Oskara za najbolji film, a Silvester Stalone je izgubio statuete za najbolju glavnu ulogu i scenario koji je sam napisao.

Iako ne može da se pohvali statuetom za najboljeg glumca, može svime ostalim - ljubavlju publike koji i danas slave ovaj film kao "jedan od najboljih koje je svet video", uspešnim nastavcima koji su usledeli, pa čak i ostvarenjima koje je snimio godinama nakon poslednjeg "onog" Rokija - filmovima "Krid".

Od kako je prvi put navukao bokserke rukavice, saznali smo pregršt stvari o filmu - znamo čak i da je Silvester Stalone "pretrčao" pedeset kilometara snimajući kultnu scenu, ali ne znamo baš sve.

Ne znamo šta se dešavalo iza kamere i kako je bilo glumcu koji nije nikad pre snimio "pravi film", kada je trebalo da snimi prvu scenu.

"Osetio sam se loše sekund pre nego što je trebalo da počnemo. Pitali su me: 'Silvestere, jesi li spreman?'. Rekao sam 'ne, ali Roki jeste".

Ovu rečenicu izgovara Stalone u novom filmu o Rokiju - priči koja se dešavala iza kamere u kojem će biti nikad do sad viđene scene iz filma. Pogledajte tizer filma koji stiže uskoro:

Povezano

Sve vesti