mondo.rs

"Prijateljice noći" su poštenije od udatih žena!

Autor:

Aca Lukas o aferi koja potresa estradu - "one su poštenije od mnogih udatih žena"!

"Prijateljice noći" su poštenije od udatih žena! Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija

Pevač Aca Lukas komentarisao je za domaću štampu slučaj hapšenja navodnog "estradnog makroa", i rekao da bi svima koji žele da se bave najstarijim zanatom trebalo omogućiti da to legalno rade.

"U većini zapadnih zemalja, prostitucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas? Tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez, rade kao i svi drugi. Hajde da ne cinkarimo te devojke, nego da legalizujemo i da više nemamo ovakvih problema," rekao je on za "Informer".

"Prostitucija postoji od pamtiveka i normalna je stvar, ako hoćemo da budemo korisnici tih usluga, neka se sve legalizuje, da se odredi ustanova za to i da na vratima lepo piše šta je. Koji muškarac nije imao dodira sa time? Budimo pošteni, ako je ovo krivično delo, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke nije i sam imao veze sa njima," rekao je Aca.

"Niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se time bave i tvrdim da su moralnije od onih koje glume poštenje. Je l' su poštenije one udate žene koje se je*u sa komšijom čim muž ode na posao, ili ove što rade za lovu," rekao je Aca.

Povezano

Sve vesti