mondo.rs

"Sevale" pesnice u Bajernu, razlog su driblinzi

Autor:

Koliko tenzije u svlačionici Bajerna ove sezone. Novi problem za Kovača!

"Sevale" pesnice u Bajernu, razlog su driblinzi Foto: Sebastian Widmann

Mnogo nervoze na treninzima Bajerna ove sezone!

Spekulisalo se o mnogobrojnim "čarkama" i podeljenoj svlačionici, a na jučerašnjem treningu desio se i veći fizički sukob između Roberta Levandovskog i Kingslija Komana, nakon čega su saigrači morali da ih smiruju.

Kako prenose "Bild" i "Skaj", dvojica napadača Bajerna su se tukla pesnicama, pa su Zile, Boateng i ostali morali da ih razdvajaju.

Zanimljivo je da Niko Kovač nije odlučio da kazni dvojicu igrača i pošalje ih u svlačionicu nego je dao signal da se trening normalno nastavi, da bi Bajern posle incidenta odbio da prokomentariše istinitost ovih navoda.

S obzirom na to da nemački mediji imaju "krticu" u svlačionici Bajerna, saznali su i zbog čega Francuz i Poljak već duže vreme nisu na "istim talasnim dužinama".

Kako prenosi "BIld", Roberta Levandovskog izuzetno nervira stil igre Kingslija Komana. Konkretno, ne sviđa mu se što previše dribla i često greši u dodavanjima, odnosno njemu retko šalje upotrebljive lopte i centaršuteve.

Navodno je u porazu protiv Leverkuzena bio besan na Komana i zato nije želeo da mu doda loptu, pa je na Bajernu da reši već dugo napetu atmosferu u svlačionici...

Ovako je izgledala današnja naslovna strana "Bilda".

Povezano

Sve vesti