DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u petoj epizodi! (VIDEO)

Služba između Rusa i Amerikanaca, Lazar u dvostrukom problemu. Pogledajte trejler i saznajte deo dešavanja u 5. epizodi hit serije "Državni službenik", koja se emituje nedeljom na kanalu SuperStar TV!

DRŽAVNI SLUŽBENIK: Gledaćemo u petoj epizodi! (VIDEO) Foto: Telekom Srbija/Superstar TV/promo

Nova epizoda krimi serije "Državni službenik" biće emitovana večeras, a mi vam donosimo kratak uvod u radnju!

Rusi pronalaze trajno rešenje za Tihomira Todorovića koga im je državna služba predala na čuvanje.

Lazareva supruga Ana kreće da razvija sumnju prema Milici na osnovu posvete koju je pročitala u knjizi koju joj je Lazar poklonio. I zato, pokreće svoju amatersku istragu da vidi da li je muž vara.

Sve ove stvari međutim prolaze mimo Lazara čiji je poslovni život u haosu - Maja je traumatizovana posle prethodnog zadatka, a dat mu je skoro nemoguć zadatak - da uspostavi nadzor nad Slavkom, Ajatolahovim glavnim igračem u Srbiji.

Služba dobija zahtev od američkih kolega da im pomogne oko islamističke mreže u Sandžaku i spremaju rizičan plan koji treba da sprovede Lazareva grupa.

DRŽAVNI SLUŽBENIK: Šta zna lice s ožiljkom?

TREJLER 5. EPIZODE

Izvor: Telekom Srbija/SuperStar TV

Nova epizoda serije "Državni službenik" premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na Televiziji Pink.

SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

Povezano

Sve vesti