mondo.rs

LOTO: Ona će vam (možda) doneti sreću (FOTO)

Autor:

Nova voditeljka izvlačenja kuglica u igre na sreću LOTO.

LOTO: Ona će vam (možda) doneti sreću (FOTO) Foto: MONDO/Mladen Nikolić, Mario Milojević - ilustracija

Igra na sreću LOTO od sledeće nedelje zvanično dobija novu voditeljku Marinu Matijević, koja će u starim terminima, utorkom i petkom od 20h na TV Prva, nastaviti da donosi sreću igračima.

Mlada voditeljka Marina Matijević je gotovo deset godina deo tima Prve televizije, a od 16. aprila biće i deo tima Igre na sreću LOTO. Ona će zameniti dosadašnju voditeljku Aleksandru Gudelj, koja se nedavno porodila, po treći put.

"Moj prvi susret sa televizijom bio je fatalan - ljubav na prvi pogled i tako je sve do danas. Izuzetno se radujem i jako sam ponosna što ću sa novim angažovanjem da doprinesem plemenitom cilju koji Državna lutrija ima - donosi sreću svojim igračima, ali i finansira i pomaže one kojima je pomoć najpotrebnija", rekla je Marina u pisanoj izjavi, koju je prosledila Državna lutrija Srbije.

Foto: Lutrija Srbije/TV Prva/promo


Marina Matijević rođena je 5. decembra 1987. godine u Beogradu. Gledaoci Prve televizije imali su prilike da je gledaju u različitim TV formatima - od zabave do informative. Od 2015. je novinar i voditelj informativne emisije "Noćni žurnal".

MONDO TV O LOTO DEVOJKAMA

Izvor: MONDO TV

MONDO TV: ŠTA BISTE URADILI SA TIM MILIONIMA EVRA?

Izvor: MONDO

MONDO TV: PRATILI SMO LOTO KUGLICE

Izvor: MONDO

MONDO TV: KOLIKO JE SAVRŠENA ALEKSANDRA GUDELJ?

Izvor: MONDOPovezano

Sve vesti