mondo.rs

VIDEO: Dva prekida u "Pioniru", gađane sudije!

Autor:

Velika tenzija tokom prvog finalnog duela ABA lige između Crvene zvezde mts i Budućnosti.

VIDEO: Dva prekida u "Pioniru", gađane sudije! Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde mts do poslednjeg mesta ispunili su tibine dvorane "Aleksandar Nikolić" za prvi duel finalne serije ABA lige protiv aktuelnog šampiona, Budućnosti, ali nažalost, nije sve proteklo u fer i korektnom navijanju.

Nakon završetka prvog dela meča, pristalice crveno-belih okružile su i gađale sudijsku trojku Boltauzer - Pukl - Hordov prilikom ulaska u tunel, a isto su ponovili i kada su se arbitri vraćali na teren, što je zabeležila i naša kamera:

Izvor: MONDO

Zbog problema sa navijačima iz prvih redova tribina, početkom treće četvrtine sudija Sašo Pukl dvaput je prekidao utakmicu, posle čega je spiker molio navijače da obrate pažnju, uz upozorenje da će u suprotnom taj deo biti ispražnjen.

Želja slovenačkog arbitara bila je da se navijači ne spuštaju u prvi red, intervenisao je i tim menadžer KK Crvena zvezda Nebojša Ilić, a nekon nekoliko pauziranja igre, arbitar Matej Boltauzer je od redara tražio da jedan gledalac napusti dvoranu, što je on i uradio.

Nakon utakmice, dok su arbitri napuštali teren, pred tunelom je bilo pojačano njihovo obezbeđenje.

Izvor: MONDO

Na konferenciji za novinare, trener Budućnosti Jasmin Repeša rekao je da je "bolje da ne govori o ambijentu u dvorani".

"Nemojte da me vučete za jezik. Čovek sam koji je u stravičnom balansu po svim pitanjima, pa i tome, ali... Ne bih odgovorio. Ako počnem pričati o atmosferi, onda ću dotaći neke stvari koje ne bih hteo da kažem", izjavio je trener Budućnosti.

Povezano

Sve vesti