Mladen Šolak

Bili Beron: Nikad se ovako nisam zabavljao!

Autor:

"Napravili smo tek prvi korak. Svaki meč sada shvatamo kao najvažniji u sezoni".

Bili Beron: Nikad se ovako nisam zabavljao! Foto: MN Press

Dok se nižu utakmice u najvažnijem periodu sezone, navijači Crvene zvezde sve češće skandiraju: "Bili, Bili..." i tako pozdravljaju svog novog ljubimca - Bilija Berona.

Američki šuter bio je insirspiran u trijumfu protiv Budućnosti i ubacio je 19 poena, bez promašaja sa distance (4/4 za tri).

Izvor: MONDO


Posle utakmice, "spuštao je loptu".

"Ovo je dobar prvi korak, potrebna su nam još dva. Srećni smo, ali znamo da posao nije ni izbliza gotov. Skoro da smo tu".

Na kraju utakmice, požalio se na bol u predelu butine i kuka, ali je uveravao novinare da je u redu i spreman da igra i u nedelju.

"Da, dobro sam. Neću propustiti utakmicu, sigurno. Ekipa je u redu, u nedelju nas očekuje veliki meč i svaki sledeći dočekujemo kao najveći do sada u sezoni. Moramo tako da gledamo. Videli ste nas, da smo u drugom delu izašli sa čvrstim karakrterom i sada nam ostaje da pogledamo snimak, da uočimo greške i da ih popravimo".

Koje će biti korekcije za drugu utakmicu?

"Iznećemo energiju na teren, to je sigurno. Teško je sada da se setim detalja. Analiziraćemo, gledaćemo snimak i sredićemo sve što budemo videli i što trener bude uočio".

Na pitanje o ambijentu, rekao je da nema dovoljno reči da opiše koliko navijači pomažu crveno-belima.

"Sjajni su, daju nam energiju, snagu... Ovo je najzabavniji period koji sam doživeo u karijeri".

Kakav odgovor Budućnosti očekuje?

"Korigovaće neke stvari... Imaju veterane, imaju dobrog trenera... Videćemo. Na nama je da odmorimo, čeka nas subota, važan dan za odmor i pripremu. Moramo da odspavamo i da dočekamo sledeću utakmicu pripremljeni".

Povezano

Sve vesti