mondo.rs

Cecina kćerka u Jutarnjem programu

Autor:

Nakon uspeha najnovije pesme, Anastasija je progovorila o karijeri koju gradi.

11
A- A A+

Kćerka Svetlane Ražnatović Cece, Anastasija, gostovala je u jutarnjom emisiji "Svitanje" na "Pink" televiziji, gde je govorila o svojoj karijeri i o tome šta traži kod emotivnog partnera.

Ona kaže da karijeru nije gradila na skandalima, kao i da je imao ko da je posavetuje.

"Tu je moja mama, na sceni je toliko dugo i razume se, ko može da mi da bolji savet od nje. Nisam neki skandalozni tip, ne eksponiram se na taj način", rekla je Anastasija koja je otkrila da je spot za novu pesmu pod nazivom "Rane" snimala 17 sati.

Kod partnera joj je najbitnije da je dobar čovek, ali i da je lojalan.

"Najbitnije mi je da je moj partner dobar čovek, kada tražite drugu polovinu, bitno je da je neko sličan. Ja smatram da sam dobar i kvalitetan čovek i isto tražim kod partnera. Lojalnost je ključna stvar u svakom odnosu", rekla je Anastasija.

Ona je uzor mnogim devojčicama, a trudi se da tako i ostane, pa mnogo pažnje posvećuje društvenim mrežama gde je samo na Instagramu prati skoro 900.000 ljudi.

Ko pošalje polni organ i misli da će da mu prođe?!

"Dosta vremena posvećujem Instagramu. To mi je na neki način posao. Vrlo dobro znam koliko mladih devojčica me prati, to mi je velika odgovornost. Mislim da radim dobar posao", izjavila je ona i priznala ko joj je najveći kritičar:

"Kada je posao u pitanju, onda mama, Veljko se ne razume toliko. Ona je prezadovoljna, pruža potpunu podršku i jako sam joj zahvalna na tome. Osećam njenu podršku."

Povezano

Sve vesti