Vučić najavljuje hepening: 19. aprila rokeri i DJ Žeks

Autor:

Predsednik Srbije najavio je da će na skupu Budućnost Srbije 19. aprila u Beogradu biti 130 hiljada ljudi a da će u programu nastupati rokeri, ugledni privrednici, srpski domaćini...

50
A- A A+
zadruga, željko mitrović Foto: MONDO/Goran Sivački

Za karnevalsku atmosferu i pravi hepening, najavljuje Vučić, biće zadužen i Željko Mitrović, poslednjih dana u javnosti poznat i kao "Di-džej Žeks", kao sebe srpski medijski mogul naziva.

"I Di-džej Žeks, ako bude hteo da se pridruži kod nas je dobrodošao", poručio je Vučić i dodao da će Mitrović na mitingu napraviti "karnevalsku atmosferu sa svojim prijateljima".

Predsednik Vučić je na TV Pink najavio da će tog dana gosti na skupu biti i rok zvezde, privrednici, srpski domaćini, a da će on govoriti o "programu za budućnost, da kaže ljudima da je u proteklih šest i po godina svakako mnogo toga i pogrešio, ali da je radio i borio se sa svojim timom svakog dana za zemlju bez gotovo ijednog dana odmora".

Vučić: Neće se ništa važno dogoditi danas

Vučić kaže da očekuje da će na skup doći oko 130 hiljada ljudi, za razliku od 8 do 11 hiljada koliko se procenjuje da bi najviše moglo da se okupi danas, na skupu opozicije u Beogradu.

Vučić je govorio i o tome kako će se obući za tu priliku.

"Razmišljao sam da dođem u majici sa natpisom 'Ja sam sendvičar'", rekao je predsednik Srbije, ali će ipak doći u odelu jer to nije stranački već državni skup sa kog će se obratiti kao lider države svim građanima, "i onima koji ga zovu pederom, lažovom, psihopatom i majmunom".

Povezano

Sve vesti