Vučić o opoziciji: Preduhitrili su ih poslanici SNS

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pozvao predstavnike opozicije na dijalog u parlamentu sa predsednicom Majom Gojković

157
A- A A+

vučić Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Što se nas tiče, za dijalog smo spremni, Maja Gojković ih je pozvala na dijalog na mestu gde se dijalog odigrava, ako fašistički zamenik fašističkog lidera Kiprijanović neće sa Majom Gojković, pa dobro, probudite Ljotića pa sa njim razgovarajte", poručio je Vučić u razgovoru s novinarima nakon obilaska radova u Kliničkom cetru Srbije.

Upitan o tome koliko politička dešavanja u Beogradu mogu uticati na privlačenje stranih investicija, kaže da to stvara losu atmosferu i loš utisak o Srbiji. "I kako je rekao norveški ambasador o onima koji hoće da ulažu u Srbiju, neko će zbog ovih koji su se tako neodgovorno ponasali napisati da postoji određeni politički rizik. Sada da ja kukam da to može da nam otera nekog investitora ne bi imalo smisla", rekao je Vučić.

Istovremeno je pozvao građane Srbije da u petak, 19. aprila dođu na miting SNS-a i saslušaju šta je to što imaju da kažu šta je do sada učinjen I šta je još namera da se učini.

"Nećemo ulaziti u Skupštinu. Njihov plan je bio da uđu u Skupštini, preduhitrili su ih poslanici I odbornici SNS, a onda su ostali bez ideje i plana. Zato su i izgledali i tako besmisleno delovali", rekao Vučić.

Očekuje, kaže da će u petak govoriti pred verovatno najvećim brojem građana, te da želi da građanima ozbiljnije I sadržajnije govori o svim planovima.

Kaže da je miting opozicije juče pratio sa terase zgrade Predsedništva i da je čuo sve šta su vikali, iako za tim nije bilo potrebe jer razglas je odlično radio.

Rekli su, kazao je, da će ih 13. aprila biti iz cele Srbije.

Evo, videli smo, kazao je, među njima su bili njihovi bombaši I pravosnažno osuđene osobe.

Predsednik je zapitao treba li da budemo fascinirani brojem od 7.500 ljudi.

"Možda su u pravu, možda kod nas ne dođe toliko ljudi. Za mene bi lično bilo porazno da samo iz Jablaničkog I Pčinjskog okruga ne skupimo više nego što su oni juče imali iz cele Srbije", rekao je Vučić i ponovio da je vlast spremna za dijalog i da ih je predsednica parlamenta pozvala na dijalog.

On je pozvao opoziciju da više ne preti I da već urade to čime prete, nasilnim delovanje, kako bi se sve već jednom završilo.

"Nemojte više da nam pretite. Dojadiste. Hajde samo da vas vidim", rekao je Vučić.

Povezano

Sve vesti