mondo.rs

FOTO: Gest zbog kojeg crvene na San Siru

Autor:

Trener Milana Đenaro Gatuzo odmah je uputio izvinjenje...

FOTO: Gest zbog kojeg crvene na San Siru Foto: Guliver/Getty images/Marco Luzzani

Fudbaleri Milana ostvarili su u subotu jednu od najvažnijih pobeda ove sezone, protiv Lacija (1:0), ali su sami uspeli da bace mrlju na nju.

Tačnije, to su uradili strelac odlučujućeg gola Frenk Kesi i vezista Timue Bakajoko.

Nakon utakmice i velikog trijumfa, a zatim i koškanja igrača, Bakajoko je razmenio dres sa igračem Lacija, Frančeskom Aćerbijem, koji je u danima uoči derbija izjavio da je Lacio bolji tim.

Da bi ponizio rivala, Bakajoko je sa dobijenim dresom otrčao pod tribinu i zajedno sa Kesijem okrenuo ga tako da se vidi Aćerbijevo prezime, da bi ga ismevao.

Jedan od saigrača brzo im je oteo dres, ali to nije "izvadilo fleku" koju su nepromišljeni igrači već napravili. Napadač Lacija Ćiro Imobile nazvao ih je nakon toga "malim ljudima", a trener Milana Đenaro Gatuzo ih je otvoreno i javno kritikovao.

"Moramo da uputimo izvinjenje. Takve stvari ne bi trebalo da se rade. Profesionalni fudbaleri bi trebalo da koriste društvene mreže što je kraće moguće. Važnije je da budu skoncentrisani na sat treninga nego na četiri-pet sati koje provedu na društvenim mrežama", izjavio je "Rino" Gatuzo, ne bežeći od odgovornosti svojih fudbalera za nepromišljeni gest.


Povezano

Sve vesti