Evo gde su vaše omiljene face!

Otkrili smo gde su najuticajniji tinejdžeri Interneta, kako da im se tamo pridružite i takmičite se za nagrade!

Evo gde su vaše omiljene face! Foto: Instagram/totemia/janadacovic/dexlik

Ako i vi pratite najpopularnije domaće Internet zvezde, sigurno su vas zbunili u petak, kada su objavili da se sele! Jana Dačović, Totemia, An Na, Choda, Janko, Braco Gajić, kao i Stuber Dario i Dex Lik, objavili su slike misterioznih, identičnih kutija ukrašenih simbolima kao što su dragulji, i poruku "selim se"!

Sada možemo da vam otkrijemo gde su, preselili su se na novu Coca-Cola Aplikaciju!

Ova platforma je potpuno besplatna za korišćenje, i omogućava da svoju priču, baš kao i oni, ispričate kroz fotografije, odlično se zabavite i osvojite sjajne nagrade kao što su džeparac, novi iPhone i druge cool nagrade!

Možete je preuzeti na Google Play Store ako imate Android, ili na iOS App Store ako imate iOS uređaj. Dostupna je i preko QR koda koji se nalazi na promotivnim pakovanjima.

Kako funkcioniše aplikacija? Preuzmite je, potpuno je besplatna, napravite nalog i postavljajte fotografije koje na najbolji način pričaju vašu priču. Umesto haštagova (#), svoju priču opišite rečima koje ćete "otključati" sa promo pakovanja Coca-Cola i Coca-Cola Zero od 0,5 i 0,33L. Na promotivnim pakovanjima vas čekaju i kodovi koji se u aplikaciji pretvaraju u novčiće!

Na ovoj platformi, kreirajte i postavljajte sopstveni sadržaj, i razgledajte sadržaje ostalih korisnika. Ono što je izdvaja od drugih je mogućnost da kroz lajkove i šerove osvajate vredne nagrade!

cocacola Foto: Coca Cola Promo

Ako niste samo kreativni, nego i brzi, nagrade možete osvojiti i najbržim unošenjem koda sa Coca-Cola promo pakovanja! Jednostavno prebacite novčić sa svog profila na predviđeno mesto unutar Coca-Cola Aplikacije. Korišćenjem jednog novčića, u mogućnosti ste da učestvujete u takmičenju za fantastične nagrade!

Na svakih pola sata, čeka vas prilika da osvojite džeparac od 3.500 dinara, a svakog dana, tačno u 20 časova, takmičite se za priliku da osvojite iPhone 8 uređaj kapaciteta 64GB!

Kada preuzmete aplikaciju, odmah ćete dobiti 50 dragulja. Nastavljate da ih prikupljate kroz korišćenje aplikacije i stvaranje super sadržaja! Svaki "like" vašeg sadržaja donosi deset dragulja, svaki "share" 50, a kada otključate reč, dobijate 30 dragulja.

Pridružite se svojoj omiljenoj ekipi na Coca-Cola Aplikaciji, pokrenite svoju priču, dobro se zabavite i učestvujte u trci za super nagrade!

Povezano

Sve vesti