mondo.rs

Sećate se kad je Dart Vejder bio dobar? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Okej, Anakin iz filmova nas je nervirao i dok još uvek nije prešao na Mračnu stranu, ali zato onaj iz popularne animirane serije je neko kome se radujemo!

Sećate se kad je Dart Vejder bio dobar? (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Star Wars HQ

Prošlo je deset godina od kada je 2008. godine objavljena prva epizoda animirane serije iz "Star Wars" univerzuma pod nazivom "The Clone Wars", a tokom vikenda je na konferenciji u Čikagu, "Lucasfilm" otrkio novi trejler za sedmu sezonu animirane serije!

Serija je naglo otkazana 2013. godine na veliko nezadovoljstvo fanova koji su je pomno godinama pratili, a na njeno mesto je došla animiran serija "Star Wars Rebels". "Rat Klonova" je predstavljao dešavanja između Druge i Treće Epizode, odnosno filmova "Napad klonova" i "Osveta Sita" kada su Anakin Skajvoker i Obi Van Kenobi i dalje bili tim, a klonovi na strani dobra.

Nova sezona će imati 12 epizoda i baviće se bitkom kod Mandalora koja je jedna od poslednjih krvoprolića u Ratu Klonova i tu su se sukobile vojska Republike i snage zlikovca Darta Mola.

U "Ratu Klonova" ćemo dakle opet imati priliku da vidimo Anakina i Obija, ali i Ašoku Tano, Skajvokerovu učenicu s kojom se rastao na kraju pete sezone i voljene klonove među kojima su svakako Reks i Fajvs.

U trejleru vidimo da se Ašoka i Anakin ponovo bore rame uz rame, pogledajte!

Izvor: YouTube/Star Wars Theory

Povezano

Sve vesti