Super cene, super ponuda - *supernova

Autor:

Sve nove korisnike koji se odluče za *supernova pakete očekuje atraktivna promocija - šest meseci u toku kojih će njihova pretplata iznositi jedan dinar mesečno.

Super cene, super ponuda - *supernova Foto: Telekom Srbija/Promo

Od aprila meseca lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije, *supernova.

Najbolja preporuka da postanete i vi deo ove porodice koja već broji više od 300.000 članova svakako je najkompletnija ponuda televizijskog sadržaja u Srbiji po vrlo povoljnim cenama.

Više od 260 televizijskih i radio kanala, od čega 50 u vrhunskom, HD formatu, internet brzine do 120 Mb/s te fiksna telefonija sa neograničenim pozivima ka svim mts fiksnim i mobilnim brojevima najbolji su argument koji će vas uveriti da postanete deo rastuće porodice *supernova.

Sve nove korisnike koji se odluče za *supernova pakete očekuje atraktivna promocija - šest meseci u toku kojih će njihova pretplata iznositi jedan dinar mesečno.

Ljubitelji sporta i najboljeg serijskog sadržaja prepoznaće u ponudi *supernove ono što su oduvek želeli od svog operatora.

Sveobuhvatna ponuda sportskih kanala u *supernova domove će doneti najbolji fudbal, košarku i trkačke sportove, dok će vas sadržaji kanala SuperStar TV i Fox uveriti da je domaća produkcija u rangu holivudske.

Foto: Telekom Srbija/PromoSupernova je brend inspirisan svakodnevnim životom i u njega želi da unese optimizam i što više dobrog sadržaja.

Izvor: Telekom Srbija/Supernova

Više od 60 gradova i opština u Srbiji je deo sazvežđa Supernove i pozivamo sve da se pridruže galaksiji sjajnih usluga.

Napravi super izbor!

SA PROMOCIJE KABLOVSKOG OPERATORA SUPERNOVA

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti