Dečak ukrao automobil i udario trudnicu!?

Autor:

Dečak (10) ukrao je automobil marke "ford" na Novom Beogradu i u Studentskoj ulici oko 13.30 izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povređena trudnica, javili su danas beogradski mediji.

12
A- A A+
novi beograd nbgd novibeograd noć noću soltieri novobeograđani Foto: MONDO/Mario Milojević

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je primetio ključeve u vozilu i rešio je da se provoza.

"Seo je u kola, okrenuo ključ i krenuo u vožnju. Nedaleko od mesta gde je ukrao automobil u Studentskoj ulici izgubio je kontrolu i izazvao saobraćajnu nesreću. Naime, udario je u vozilo kojim je upravljala trudnica i u kojem je bilo i dete. Srećom, niko nije teže povređen", rekao je za Kurir dobro obavešten izvor i dodao da će o celom slučaju koji se desio juče biti obavešteni roditelji dečaka, ali i Centar za socijalni rad.

U Hitnoj pomoći su potvrdili da su bili na terenu i da su ženu prevezli u Zemunsku bolnicu na hirurgiju.

Očevici nesreće kažu da su svi bili u šoku kada su videli da je iz automobila koji je udario u drugi izašao dečak.

Dečak ukrao mamin auto i odvezao sestru u smrt

"Niko nije mogao da poveruje da je dečak bio u kolima, a tek nas je njegova priča kada je policija došla ostavila bez teksta. On je priznao da je ukrao automobil. Kako sam čuo, video je ključeve na patosnici i ušao u vozilo. Srećom da nije mogao da razvije neku veću brzinu i da izazove još veći haos na ulici", rekao je za Kurir jedan od začuđenih očevidaca i dodao da je i sam dečak bio uznemiren kada je shvatio šta je uradio.

Prema njegovim rečima, policija je odvela dečaka u policijsku stanicu.

Povezano

Sve vesti