Pomoćnici na "pressu", Milovanoviću pozlilo

Autor:

"Ima manje zdravstvene probleme", objasnio je pomoćnik Nenada Milovanovića, dok je izostao i Vladan Milojević zbog obaveza.

Pomoćnici na "pressu", Milovanoviću pozlilo Foto: MN Press

Vladan Milojević i Nenad Milovanović bili su kratki u izjavama posle utakmice Crvena zvezda - Mladost 4:1 (1:0) za TV Arena Sport, dok su na konferenciji govorili njihovi pomoćnici.

Umesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde govorio je Vladimir Janković koji je prvo objasnio da je "Vladan Milojević imao hitnihobaveza", dok je Goran Stanić ispred Mladosti kazao da je trener Milovanović "imao manje zdravstvene probleme".

Umesto njih oni su "odjavili" ovaj meč u polufinalu Kupa Srbije.

"Lepa utakmica po dobrom vremenu. Došli smo do željenog ritma i rezultata koji nam otvara put do finala. Igramo svakog trećeg-četvrtog dana... Okrećemo se ka sledećoj utakmici", kazao je Vladimir Janković i potom "spustio loptu" kada je priča o finalisti.

"Nismo već u finalu. Ova utakmica je arhivirana, a u revanš ćemo ući kao da je 0:0".

Goran Stanić je odmenio Nenada Milovanovića i osvrnuo se na propuštene šanse Mladosti.

"Solidno prvo polurveme, imali smo dobru šansu kada je Milunović izbacio sa gol-linije. Ušli smo bolje u drugo polurvreme, imali smo stopostotnu šansu na 2:1. Ako to ne iskoristetite... Ostaje nam da damo maksimum u drugom 'poluvremenu' 15. maja", kazao je Stanić mislivši tom prilikom na revanš polufinala zakazan u Lučanima.

Povezano

Sve vesti