Cineplexx bioskopi slave rođendan i časte VAS

Autor:

Praznik bioskopa Cineplexx uz sniženu cenu karte - 300 dinara u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Cineplexx bioskopi slave rođendan i časte VAS Foto: Cineplexx/Promo

  Bioskopi Cineplexx u Srbiji proslavljaju rođendan uz neverovatne cene ulaznica, 300 dinara za sve projekcije u Beogradu i 200 dinara za projekcije u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu*! Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta, u nedelju 21. aprila!Karte su već u prodaji!**

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Cineplexx uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru. Idealna prilika da uživate u najaktuelnijim filmovima po fantastičnoj ceni ulaznice. Najmlađi i najdraži gosti bioskopa doživeće prave živopisne avanture uz omiljene animirane junake u filmovima "Dambo", "Park čudesa", "Kako da dresirate svog zmaja 3", "Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom" sinhronizovanim na srpski jezik!

Pet razloga zašto jedva čekamo "Damba" (VIDEO)

Ekranizacija romana "After" koji je čitalačku publiku širom sveta bacio pod noge i koji s razlogom nazivaju naslednikom fenomena "Pedeset nijansi Sive" naći će se na rođendanskom "meniju" bioskopa Cineplexx. Ne propustite da saznate kako se savršeni život studentkinje ruši kao kula od karata kada upozna mistrerioznog i nimalo u okvirima prihvatljivog Hardina.

Od reditelja filma "Buntovnica", Harmonija Korina stiže nam "Bitanga s plaže" osvežavajuće originalna i kontra sistemska komedija u kojoj pored Metjua Mekonahija igraju i Snup Dog, Zek Efron, Ajla Fišer. "Balkansku među" do sada je pogledalo više od 200.000 ljudi, a interesovanje za najnoviji film ne jenjava, zato će se i ovo ostvarenje naći na rođendanskom repertoaru bioskopa Cineplexx.

Glavni junak kultnog stipa "Dark Hors" vratio se na veliko platno jedanaest godina nakon drugog dela u osvetničkoj misiji u filmu "Helboj". Ljubitelji horora uživaće u fimovima "Groblje kućnih ljubimaca" zasnovanom na istoimenoj knjizi Stivena Kinga, koju je kritika proglasila "najstrašnijom" do sada i "Prokletstvo ožalošćene žene" koji nam donosi priču o ženi Ljoroni čiji pomen imena izaziva strah već decenijama među svim generacijama. Dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, "Mi".

To nije sve, celokupan rođendanski repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Cineplexx Promenada i online za članove Cineplexx bonus kluba.

*Cena ulaznice jedinstvenaje za 2D/3D projekcije i bez doplate na dužinu trajanja filma.Za 4D projekcije filmova u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Promenada računa se MX4D doplata na sniženu cenu karte.

**Rezervacije ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nisu moguće.

Pogledajte MONDO video o slončetu s velikim ušima - Dambu:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti