mondo.rs

I zvanično najbolja! (ANKETA)

Autor:

Lepotica nagrađena!

I zvanično najbolja! (ANKETA) Foto: Guliver/Getty Images/Theo Wargo

Dženifer Lopez pleni pažnju gde god da se pojavi – što svojom lepotom, što besprekornim stilom. Zato i nije neko iznenađenje ako vam kažemo da će ova lepotica u junu primiti nagradu CFDA za modnu ikonu godinu!

Setite se samo svih tih crvenih tepiha i drugih glamuroznih događaja gde je Dženifer Lopez svojim stajlingom "oduvala" druge lepotice...

Slobodno možemo reći da je sve počelo te 2000. godine kada Džej Lo na dodelu Gremija došla u "Versaće" zelenoj haljini koja je bukvalno imala izrez do pupka. To nije bilo njeno prvo pojavljivanje na crvenom tepihu, ali je svakako bilo pojavljivanje zbog kojeg su mnogi zapamtili njeno ime, a posebno u svetu mode.

"Kada je reč o stilu i načinu odevanja poznatih, ponekad prosto vidite da su nešto obukli da bi bili primećeni i fotografisani, ali se pitate da li im se to stvarno dopada. Ali, kada vidite Dženifer Lopez, uvek na njoj vidite da joj se dopada ono što je obukla. Ona bi bila modna ikona i da se nije pojavila na crvenom tepihu. Ona zaista voli modu i to joj je zabavno, vidi se", kaže Stiven Kolb, predsednik odbora koji dodeljuje nagradu CFDA modne ikone godine.


Kolb dodaje da je stil nešto o čemu može da se raspravlja i da je sve stvar toga šta se ljudima dopada ili ne, ali je "činjenica da je Dženifer Lopez konstantno prisutna na modnoj sceni i da nastavlja da se ističe smelim odevnim kombinacijama. Ona je neko ko je uvek primećen i o kome se uvek priča, zbog čega je ona i savršen izbor za ovu nagradu".

I mi smatramo da je Džej Lo savršen izbor za ovu nagradu, koju su pre nje dobile Rijana, Bijonse, Lady Gaga, Naomi Kembel.

Dok ne vidimo kakvom će nas odevnom kombinacijom iznenaditi na dodeli ovih nagrada, uživajte u njenim fotografijama sa nastupa i crvenih tepiha:

Povezano

Sve vesti