mondo.rs

Branko Lazić: Da u petak završimo seriju

Autor:

"Neću da ulazim u diskusiju o atmosferi", rekao je kapiten Zvezde posle utakmice u "Morači".

Branko Lazić: Da u petak završimo seriju Foto: MN Press

Crvena zvezda mts propustila je u sredu prvu priliku da u podgoričkoj hali "Morača" osvoji titulu ABA lige. Sledeću šansu za to imaće u petak, na istom mestu, a kapiten šampiona Srbije Branko Lazić rekao je da će ekipa u četvrtak analizirati razloge poraza u trećem meču protiv Budućnosti.

"Čestitam Budućnosti na pobedi. Što se tiče naše igre, uspeli smo samo da u prvih 20 minuta pokažemo šta smo hteli. U drugom delu smo pali, nismo uspeli da zadržimo koncentraciju, ali još ništa nije gotovo. Serija se produžava, sutra ćemo iskoristiti pauzu za odmor i analizu. Da u petak izađemo ponovo ovde i da damo sve od sebe da završimo seriju", izjavio je on.

Duel u kojem je Zvezda doživela veliki pad u trećoj četvrtini nakratko je prekidan u prvoj fazi zbog nasrtaja huligana u prostor kraj klupe crveno-belih.

Nakon utakmice, Lazić je na konferenciji bio upitan i za navodni sukob u tunelu, kao i za ambijent u kojem je bilo i ubacivanja predmeta, uvreda i parola na račun gostiju...

"Atmosfera je bila odlična, mislim da svaki igrač želi da igra u ovakvoj atmosferi", izjavio je on, pa dobio aplauz crnogorskih izveštača (kasnije i javnu zahvalnost jednog od njih).

Na podsećanje da je trener Budućnosti u Beogradu govorio o "atmosferi linča" u Pioniru, Lazić je dodao:

"Ne razumem tu konstataciju da je u Beogradu bio linč. Koga linč? Čega? Mislim da je bilo manje predmeta na terenu nego večeras, ali neću da ulazim u dalju diskusiju o tome. Kao što sam rekao, atmosfera je bila odlična i to je to, toliko".

Da li je bilo problema u tunelu za igrače?

"Ne", kratko je odgovorio Lazić.

Povezano

Sve vesti