mondo.rs

Antića razočarao Ćurčić, nalog za rušenje stadiona

Autor:

"Iz medija sam saznao da je otišao...", kazao je prvi čovek Vranjanaca koji u ovom trenutku ne misli toliko na bivšeg saradnika, nego na stadion "Jumko" pošto je inspekcija izdala nalog za rušenje.

Antića razočarao Ćurčić, nalog za rušenje stadiona Foto: MN Press

Neočekivan je bio dolazak Saše Ćurčića u Dinamo Vranje, a podjednako iznenadan za sve bio je i rastanak posle samo dva meseca saradnje.

"Đani" je odlučio da se povuče sa mesta pomoćnog trenera Vranjanaca i da se vrati u Englesku gde će ponovo sarađivati sa Kristal Palasom, a taj njegov potez nije se dopao Draganu Antiću koji je za "Sportski žurnal" saopštio da ga je legendarni fudbaler razočarao.

"Bili smo maksimalno korektni prema Saši Ćurčiću, tako da je njegov odlazak totalno nepojmljiv za mene, jer se nijednog trenutka nije žalio, ni nagovestio da želi da ode".

"Želim mu svu sreću, ali me je razočarao kao čovek. Iz medija sam saznao da je otišao, nije se čak ni pozdravio sa nama, nema nimalo ljudskosti u tome što je uradio. Zvao sam Ćurčića nekoliko puta, ali mi se nije javljao, tako da više nemam razloga da ga zovem. Na kraju, nisam ja pobegao - nego on", požalio se prvi čovek vranjskog Dinama.

Međutim, u Dinamo više ne misle o Ćurčiću...

Sav fokus je na meč ove subote protiv Voždovca (16.00) koji će se konačno igrati u Vranju pošto je stadion "Jumko" dobio dozvolu takmičarske komisije FSS da je bezbedan, odnosno da ispunjava uslove za Superligu.

U međuvremenu je Dinamo igrao u Surdulici dok su se na "Jumku" sprovodili radovi, ali Dragan Antić ističe da su stigle krivične prijave pošto su se odvijali bez građevinske dozvole!

"Treba da je sramota onog ko je potegao prijavu, jer niko u Dinamo nije došao da krade i pljačka. Uradili smo nešto za dobrobit sporta, s obzirom da Gradski stadion u Vranju još nije završen. Po prijavi 'prijatelja' izašla je inspekcija i dobili smo nalog za rušenje. U gradu ima na hiljade nelegalnih objekata, ali ako žele da sruše renoviran stadion - neka to i učine", kazao je Antić.


Povezano

Sve vesti