mondo.rs

Zatvara se saobraćaj oko Skupštine već večeras

Autor:

Zbog skupa na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, od večeras u 22 sata do sutra u ponoć, za saobraćaj će, iz bezbednosnih razloga, biti zatvorene ulice oko zgrade parlamenta.

52
A- A A+
skupština, skupstina, skupština srbije, trg nikole pašića, fontana, beograd, centar grada, trg nikole pasica, skupstina Foto: Mondo/ Stefan Stojanović


Zatvaraju se Trg Nikole Pašića, Dečanska od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela i Vlajkovićeva, od Kosovske do Dečanske.

Zatvaranje ulica za saobraćaj neće dovesti do prekida javnog gradskog prevoza, pa će linije koje idu tim putem, biti preusmerene na alternativne trase, navedeno je na sajtu Grada Beograda.

Povodom sutrašnjeg mitinga "Budućnost Srbije" u Beogradu, oglasila se i Agencija za bezbednost saobraćaja koja podseća na neophodnost povećane opreznosti u saobraćaju, posebno na najopterećenijim pravcima i pravcima kojima će se kretati učesnici javnog skupa.
Agencija podseća sve one koji sopstvenim vozilima kreću put Beograda ili kroz sam grad, jednako kao i one koji će sutra krenuti na vikend van Beograda, da je važno da poštuju ograničenja brzine i ostala pravila saobraćaja, a pešake da budu strpljivi, tolernatni i pažljivi prilikom kretanja u saobraćaju.

Povezano

Sve vesti