mondo.rs

Novi rijaliti: Prave "kućne snimke" pred kamerama!

Autor:

Navodno, ova metoda pomaže parovima da spasu veze i brakove...

Novi rijaliti: Prave "kućne snimke" pred kamerama! Foto: Guliver/Getty images plus/E+/Urilux

Novi rijaliti na britanskom "Kanalu 4", omogućiće gledaocima da posmatraju parove koji pokušavaju da reše probleme i "osveže" vezu tako što će snimati najintimnije trenutka i sve to deliti sa pubikom.

Rijaliti se, očekivano, zove "Se* Tape", a parovi će snimati sve od svađa, preko pomirenja i odnosa ispod pokrivača, a televizija će to revnosno emitovati.

Nakon što dođu do finalnog dela kada snime "kućni snimak", sva tri para koja učestvuju će se naći zajedno sa terapeutkinjom koja će im dati savete i pokušaće da dođu do zaključka da li im je ovo iskustvo pomoglo da se zbliže.

Iako zvuči kao noćna mora od rijalitija, jedan par tvrdi da im je to spasilo vezu.

Brajan Metjuz (35) i Viktorija Obahor (28) su se prijavili da budu učesnici ovog rijalitija kako bi spasili trogodišnju vezu koja je počela da se urušava nakon što je Brajan priznao Viktoriji da ju je prevario.

Međutim, iako je Viktoriji bilo "užasno" kada su morali da se snimaju u krevetu, iako je sve pod pokrivačima, na kraju je priznala da joj je ovo iskustvo pomoglo da se ponovo oseti željeno i da im se vratila strast.

Evo nismo pametni... Šta vi mislite o ovakvom rijalitiju?

Povezano

Sve vesti