mondo.rs

Reditelj PLAKAO zbog loših recenzija

Autor:

Je l' vidite šta se uradili?

Reditelj PLAKAO zbog loših recenzija Foto: YouTube/screenshot/Universal Pictures

I dok se mnogima (uključujući i nama) dopao treći deo sage reditelje M. Najta Šajmalana pod nazivom "Glass", nisu svi ubeđeni da je ovo dostojan nastavak filmova "Unbreakable" i "Split". Pogotovo ne kritičari.

Oni su film opisali kao "užasno razočaranje", a Šajmalan je otkrio za "IndieWire" da je video ove negativne kritike i da su ga duboko potresle.

"Bio sam u Londonu kada sam čuo da su američke kritike za 'Glass' loše. Bio sam u stolici za šminkanje i spremao se da gostujem u jednoj emisiji kada sam zaplakao. Čoveče, baš sam se osećao loše tog dana", istakao je reditelj i dodao:

"Iskreno, osetio sam se kao da me nikada neće pustiti da budem drugačiji, a da me zbog toga ne bace na otpad s đubretom. Osećaj bezvrednosti me je preplavio i da budem iskren, nikada me nije skroz napustio. Ali, u svakom slučaju, film se nastavio, zar ne? Dospeo je na prvo mesto u svakoj zemlji na svetu i predstavlja moja uverenja", zaključio je on.

Šajmalanova priča je o superherojima, ali ne onim na koje smo navikli. Brus Vilis je "pozitivac" Dejvid Dan koji ima nadljudsku snagu i jedina slabost mu je voda, Džejms Mekavoj je Kevin Vendel Kramb i ima više ličnosti od kojih je najopasniji Zver, a Semjuel L. Džekson je Mr. Glass, inteligentni "zlikovac" koji je prikovan za invalidska kolica jer ima retku bolest zbog koje mu se lako lome kosti.

Početke Dejvida Dana i Mr. Glass smo videli u prvom delu filma "Unbreakable", a sa Kevinom se upoznali u drugom delu "Split", dok je novi, treći deo sage, posvećen svoj trojici, ali najviše Džeksonovom liku, a pridružuje im se i glumica Sara Polson u ulozi psihijatra koji pokušava da ih ubedi da su izmislili svoje super moći.

Izvor: YouTube/Movieclips Trailers

Povezano

Sve vesti