SRNA

Milerov izveštaj među bestselerima na Amazonu

Autor:

Štampana verzija izveštaja američkog specijalnog tužioca, Roberta Milera, o navodnom dosluhu Rusije i američkog predsednika Donalda Trampa tokom kampanje 2016. postala je jedan od bestselera u najvećoj prodavnici na internetu.

2
A- A A+
Foto: Screenshot/Amazon

Knjiga pod nazivom "Milerov izveštaj: Konačan izveštaj specijalnog tužioca o Donaldu Trampu, Rusiji i dosluhu" biće izdata 30. aprila, a u njoj će biti i pismo državnog tužioca SAD Vilijama Bara upućeno američkom Kongresu o zaključcima Milerovog izveštaja.

Štampana verzija izveštaja, čija se cena kreće do 9,20 dolara, nalazi se na trećem mestu najpopularnije knjige na Amazonu, uprkos činjenici da su na internetu dostupne i besplatne verzije u PDF formatu, javio je Sputnjik.

Izveštaj Roberta Milera imaće nekoliko edicija, uključujući izdanja izdavačke kuće "Skajhors", "Vašington post" i "Sajmon i Šuster".

ISTRAŽENO: Tramp nije sarađivao s Rusima

U izdanju "Vašington posta" navedena je i analiza koju su uradili novinari ovog lista, koji su pratili temu od samog početka.

Milerov izveštaj je juče objavljen, a u njemu se navodi da ne postoje dokazi o dosluhu tokom predizborne kampanje u SAD.

U izveštaju se zaključuje da se Rusija nije umešala u izbore u korist američkog predsednika.

Rusija je u više navrata negirala bilo kakvu umešanost u izbore 2016. godine, a Tramp je čitavu istragu nazvao "politički motivisanim lovom na veštice".

Povezano

Sve vesti