mondo.rs

U nedelju u podne prodaja karata za "majstoricu"

Autor:

Crvena zvezda u nedelju u 12 časova na Malom Kalemegdanu počinje prodaju za odlučujući peti meč finala ABA lige protiv Budućnosti

U nedelju u podne prodaja karata za "majstoricu" Foto: MN Press

Crvena zvezda i Budućnost u ponedeljak u Beogradu će u petom meču finalne serije odlučiti o šampionu ABA lige.

"Majstorica" će biti odigrana u Pioniru od 19 časova, a prodaja karata za odlučujući meč počinje u nedelju od 12 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Crveno-beli su saopštili da će jedna osoba moći da kupi najviše dve ulaznice, i to uz ličnu kartu.

Cene karata su 500 dinara za tribine, mesto u Parteru B je 800, u Beloj loži 1.000, Plavoj loži 1.200 dinara, a u VIP loži 1.500 dinara, dok je za počasna mesta neophodno izdvojiti između 3.000 i 6.000 dinara.

Zvezda je naglasila da će i na ukupno trećem meču finalne serije na kojem je ona organizator, u potpunosti poštovati propozicije ABA lige, što znači da nijednom navijaču ekipe Budućnosti sa ili bez obeležja kluba neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

Crveno-beli su istakli da takođe neće biti dozvoljeno grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u lokalima u blizini dvorane, niti će im biti dozvoljen pristup hali.

"U skladu sa reciprocitetom, tri člana delegacije KK Budućnost bez dodatnih članova, biće u prilici da uđe u dvoranu", navodi se na sajtu Zvezde.

Crvena zvezda povela je u finalnoj seriji ABA lige 2:0 posle mečeva odigranih u Beogradu, ali je Budućnost izjednačila rezultat (2:2), pošto je u Podgorici dobila dve utakmice u nizu.

Povezano

Sve vesti