mondo.rs

U "Prvom redu" sa Milenom Radulović (VIDEO)

Autor:

U trećoj epizodi podkasta sa nama je sve popularnija glumica Milena Radulović. Sa njom ćemo razgovarati o "Balkanskoj međi“, rusko-srpskom filmu u kome tumači glavnu žensku ulogu, kao i o serijama "Pet", "Državni službenik" i "Besa".

U "Prvom redu" sa Milenom Radulović (VIDEO) Foto: MONDO

U stalnom fokusu podkasta „Prvi red“ su bioskopski repertoar u Srbiji i svetu, televizijske serije domaće i strane produkcije, kao i najzanimljiviji naslovi dostupni za striming. Filmski kritčari Zoran Janković i Đorđe Bajić udružuju snage kako bi vam sa svojim gostima predstavili ono najaktuelnije, najbolje i najzanimljivije iz trenutne filmske/serijske ponude. Na vama je da se samo zavalite u prvi red, slušate i izvagate šta je od ponuđenog baš po vašem ukusu.

Izvor: MONDO

U trećoj epizodi podkasta „Prvi red“ sa nama u studiju je sve popularnija glumica Milena Radulović. Sa njom ćemo razgovarati o fenomenu "Balkanske međe", rusko-srpskom filmu u kojem tumači glavnu žensku ulogu, kao i o serijama "Pet", "Državni službenik" i "Besa".

Pre toga, na meti kritike će se naći najsvežiji filmovi sa ovdašnjeg bioskopskog repertoara.

Pričaćemo o „Pismima iz Venecije“, adaptaciji novele „Aspernovi rukopisi“ čuvenog Henrija Džejmsa, kostimiranoj drami o opsesiji i tajnama prošlosti u kome uloge tumače Džonatan Ris Majers, Džoeli Ričardson i Vanesa Redgrejv. Žilijen Lande potpisuje ovu adaptaciju.

Novi horor „Prokletsvo ožalošćene žene“ pripada univerzumu serijala „Prizivanje zla“, a fokusira se na meksičku legendu o duhu prevarene žene koja traži decu koju je ubila. U filmu glume Linda Koderlini, Patricija Velaskez i Rejmond Kruz. Film je režirao Majkl Čavez.

„Bitanga sa plaže“ je najnoviji film Harmonija Korina i njegova prva saradnja sa Metjuom MekKonahijem. U ovoj ekstravagantnoj komediji pojavljuju se i Ajla Fišer, Snup Dog, Zek Efron i Džona Hil. Da li će Korin nakon „Buntovnica“ imati još jedan bioskopski hit? 

Priča o preživljavanju „Arktik“ je premijerno prikazana u Kanu, a u filmu, praktično, glumi samo jedan jedini glumac, i to ne bilo koji, već - Mads Mikelsen. Film je režirao Džo Penja, kome je ovo ujedno i filmski debi.

Najavljujemo i naslove koji sledeće nedelje stižu na repertoar, a to su: „Osvetnici: Kraj igre“, „Profesor i ludak“ i „T-34“.

Tu su i vesti, a ove nedelje ćete saznati o prvom filmu koji je Ejmi Poler uradila za Netfliks (komedija „Zemlja vina“), svežoj adaptaciji klasičnog romana Širli Džekson „Oduvek smo živele u zamku“, novom filmu Lika Besona „Ana“ koji je delimično sniman u Beogradu... I to, naravno, nije sve.

Povezano

Sve vesti