mondo.rs

Smenjuju glumicu u finalnoj epizodi serije! (VIDEO)

Autor:

Selina Kajl ne izgleda više ovako...

Smenjuju glumicu u finalnoj epizodi serije! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/DC Universe

Dvanaesta epizoda pete sezone serije "Gotam" će ujedno biti i poslednja. Tokom ovih uzbudljivih pet sezona, pratili smo detektiva Džejmsa Gordona, mladog Betmena, Ženu mačku, Pingvina i mnoge druge.

Sada je glumica Kamren Bikondova koja tumači lik Seline Kajl, buduće Žene mačke, otkrila da neće glumiti u finalnoj epizodi. Razlog je to što se radnja dešava deset godina kasnije i dok su uspeli da mladom Brusu Vejnu, glumcu Dejvidu Mezuzu, "ostare" lice putem specijalnih efekata, isto izgleda nije bilo moguće i za Kamren.

"Važno mi je što sam ja ta koja će vam ovo reći, jer je u pitanju izbor koji sam ja napravila uz mnogo razmišljanja, molitvi i vremena koje je produkcija ispoštovala. Želela sam da dam Selini Kajl što više poštovanja, a neki će razumljivo reći da bih je ispoštovala tako što bih izgurala lik do kraja. Ali, čvrsto verujem u ono što ostavljamo iza sebe i biti deo nečeg ovako kultnog podrazumeva i da znaš kada da preneseš štafetu nekom drugom. Bila sam blagoslovena što sam imala priliku da budem u liku Seline Kajl tokom njenih tinejdžerskih dana i jedino mi je bilo ispravno da predam nekome drugom njenu odraslu verziju", istakla je ona na svom Twitter profilu i dodala:

Gej u Gotamu? (FOTO, VIDEO)

"Žena koja će igrati odraslu Selinu Kajl je fantastična Lili Simons, zbog koje sam plakala suze radosnice kada sam je upoznala prvi put. Savšena je za ovu ulogu i zaista je htela da odradi Selinu kako treba. Pričale smo o njoj satima i delile beleške i utiske", zaključila je ona.

Šta vi mislite o ovoj odluci glumice?

Ovo je Lili:

Finale "Gotama" će se emitovati 25, aprila na "Fox" kanalu.

Izvor: YouTube/Rotten Tomatoes TV

Povezano

Sve vesti