mondo.rs

Sergej: Izvinjavam se! Inzagi: Preskupa glupost!

Autor:

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić ponovo na udaru navijača Lacija posle gluposti koju je napravio na utakmici protiv Kjeva. Inzagi: "Sergej nas je upropastio".

13
A- A A+
Sergej Milinković Savić, Lacio Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Tarantino

Namerni udarac protivnika u zadnjicu i potom opravdani crveni karton Sergeju Milinković-Saviću, kumovali su porazu Lacija od Kjeva u Rimu (1:2) i vrlo verovatno udaljili lacijale od mesta koje vodi u evropsko takmičenje.

Trener Lacija Simone Inzagi posle utakmice je kritikovao srpskog reprezentativca, ocenjujući da je njegov nerazuman potez bitno uticao na tok igre.

"Milinković je napravio ogromnu, naivnu grešku, koja je ugrozila našu igru. Znali smo da će biti teško, teže nego što su mnogi pretpostavljali, ali bez dileme to je bila velika greška koja nas je preskupo koštala", rekao je Inzagi posle poraza svoje ekipe.

Osmah posle utakmice, srpski reprezentativac se preko svog Instagramprofila izvinio saigračima i navijačima Lacija za glupost koju je napravio: "Više mi se ovo neće ponoviti! Želim da ovo što pre zaboravim".

POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO OVDE

Ali, izvinjenje, očigledno, nije dovoljno navijačima Lacija, koji su ga ponovo napali i zapretili mu preko društvenih mreža.

Inače, ovo nije prvi put da je SMS na udaru navijača Lacija. U decembru prošle godine izneli su transparent na kojem je pisalo: "Ciganine".

Povezano

Sve vesti