mondo.rs

Vranješ na sudu, JK nije došla (FOTO)

Autor:

Fudbaler se u ponedeljak pojavio pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu povodom tužbe protiv pevačice, koja opet nije došla.

2
A- A A+

Pevačica Jelena Karleuša, koja je zbog objavljivanja eksplicitnih slika i snimaka, na kojima se navodno vidi ona, podnela je 120 tužbi protiv medija i "osobe poznate pod imenom Ognjen Vranješ", koji je sporne fotke i klipove navodno i objavio. Nije jedina koja je "presavila tabak" - i nju je tužio fudbaler Ognjen Vranješ, i to za povredu ugleda i časti, a prvo ročište bilo je sredinom marta, kada se na sudu pojavio samo fudbaler.

Susret Jelene i Ognjena bio je zakazan za 22. april u 12 časova, ali su fotografi ispred suda opet snimili samo fudbalera.

Vranješ se unutra zadržao oko sat i po vremena, nakon čega je napustio sud u pratnji svojih advokata.

"Jelena se opet nije pojavila, mi smo predložili nalog za prinudno dovođenje, ali sud smatra da je to preuranjeno," rekli su advokati novinarima.

Razlog zbog kojeg su Vranješu "povređeni ugled i čast" je otvoreno pismo na društvenoj mreži Facebook, koje je Jelena objavila, nedugo nakon što su u javnost isplivali eksplicitni snimci na kojima se navodno vidi ona.

Vranješ je tada protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo da ga je Jelena uvredila otvorenim pismom na Facebooku.

Jelena je ranije tokom dana na Instagramu napisala da "na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovara tišinom".

Pogledajte MONDO TV sa Jelenom!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti