mondo.rs

Manekenka od "rođenja"! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Slavnu lepoticu i njenu sestru, mama je spremala da budu supermodeli još od najranijih godina.

Manekenka od "rođenja"! (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/SunAngelSun

Manekenka Điđi Hadid danas slavi 24. rođendan, a njena karijera traje skoro isto toliko. Prvi posao modela dobila je kao dvogodišnjakinja, i tada je reklamirala odeću brenda Guess.

Iako ima samo 24 godine, Điđi se već "popela na vrh" modne industrije. Radila je revije za sve poznate modne brendove i dizajnere, fotkala se za naslovnice svih važnih modnih magazina, a 2016. je dobila nagradu za Međunarodnu manekenku godine koju joj je dodelio Britanski modni savet.

Ova lepotica pojavljivala se i u spotovima Tejlor Svift i svog bivšeg (ili sadašnjeg?) dečka Zejna Malika, a prošle godine je predstavila i svoju kolekciju odeće koju je dizajnirala u saradnji sa Tomijem Hilfigerom, kao i liniju šminke za Maybelline.

Takođe, uspela je i ono o čemu mnoge manekenke sanjaju - odabrana je za reviju brenda "Viktorijas sikret". Pretprošle godine je blistala među Anđelima, ali se prošle godine, iako je prošla kasting ipak nije pojavila na reviji.

Pravo ime ove lepotice je Jelena Nura Hadid, a nadimak pod kojim je poznata dala joj je mama, nekadašnja manekenka, Jolanda Hadid.

"Kad sam bila mala, u kući su me zvali Điđi. U prvom ili drugom razredu, u odeljenju je bila jedna devojčica koja se zvala Helena, i učiteljica je pitala moju mamu da li imam neki nadimak. Mama joj je rekla da me ponekad zove Điđi, i tako je ostalo", ispričala je manekenka u jednom intervjuu za "Vog".

View this post on Instagram

by night

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

View this post on Instagram

après ski-week ✨

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Povezano

Sve vesti