Nikola Janković

Sve u 16 sa Vladimirom Živkovićem: Ajaks i njegova "10"

Žile duže od 20 godina daje ton holandskom fudbalu u našim domovima, a ove 2019. govori se o Ajaksu više nego ranije - ne samo zbog našeg Dušana, već i zbog toga što igraju lepo i ruše bogate.

Sve u 16 sa Vladimirom Živkovićem: Ajaks i njegova "10" Foto: MONDO

Nikada nije pogrešno vreme za razgovor o fudbalu, naročito sa Žiletom, ali nije bilo moguće izabrati bolji trenutak za razgovor o Ajaksu. Sa Žiletom, naravno.

Kolega Vladimir Živković sa Sportkluba, čiji glas preko 20 godina daje ton holandskom fudbalu u našim domovima, pravio mi je društvo u srcu šesnaesterca ovog ponedeljka između dva Ajaksova iskušenja u Ligi šampiona - onih u Torinu i Londonu.

SVE U 16 SA SRETENOM RAŠKOVIĆEM: VAMOS!

Ali, priča o Ajaksu traje mnogo duže od letošnjeg dolaska Dušana Tadića u Amsterdam i starta kvalifikacija u nedelji kada je Crvena zvezda igrala sa Suduvom, a Partizan sa Trakaijem.

Zato smo celu 12. epizodu Mondo podcasta 'Sve u 16' posvetili samo Amsterdamersima, njihovim najvećim legendama i najljućim rivalima.

Poslušajte razgovor na SoundCloud platformi......ili pogledajte gostovanje specijaliste za holandski fudbal u Mondo podcastu "Sve u 16".

Izvor: MONDO

Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Povezano

Sve vesti