mondo.rs

Teniser smuvao pevačicu? (FOTO)

Autor:

"Naslednica" Dejane Živković uživa u ljubavi s teniserom navodno već pola godine

Teniser smuvao pevačicu? (FOTO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Teniser Damir Džumhur, domaćoj javnosti poznat i kao bivši dečko manekenke Dejane Živković, navodno je u vezi sa atraktivnom pevačicom iz Sarajeva Rialdom.

Rialda i Damir su navodno u vezi već pola godine, ali tu vezu kriju.

Ovo je Rialda:

"Otkako su pre nešto više od pola godine zvanično započeli vezu, odlučili su da je čuvaju od svih. Kako je Damir sa mnogim estradnim lepoticama bio u kratkotrajnim vezama, a Rialda se razvela od dugogodišnjeg partnera, smatrali su da bi bilo loše da se za vezu sazna. Sve do pre nekoliko nedelja za njih nisu znali ni najbliži prijatelji", rekao je neimenovani izvor blizak paru listu "Alo" i dodao:

"Rialda je sa bivšim mužem ostala u prijateljskim odnosima i on joj ne pravi nikakav problem zbog veze sa Damirom. To nažalost nije slučaj kada se radi o Damirovim bivšim partnerkama koje konstantno pokušavaju da im pokvare vezu. Kada je ostavio Dejanu Živković, Damir je stalno bio u nekim kombinacijama sa devojkama. Zato se sada i pojavljuju devojke koje žele da rasture to što ima sa Rialdom. Ona je nekoliko puta do sada dobila preteće i vulgarne poruke zbog veze sa njim".

Pogledajte MONDO priloge s Dejanom Živković:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti