mondo.rs

"Repeša je ogorčen i ne vidi smisao"

Autor:

KK Budućnost potvrdio je rastanak sa trenerom.

"Repeša je ogorčen i ne vidi smisao" Foto: MN Press

U skladu sa najavom, Jasmin Repeša (57) je dao otkaz.

Trener Budućnosti napustio je klub dan nakon neuspeha u finalu ABA lige, završenog porazom njegovog tima u beogradskoj "majstorici".

Informaciju o njegovom odlasku ozvaničena je i na sajtu Budućnosti.

"Obaveštavamo navijače našeg kluba, ali i celokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podneo ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio. Tokom prethodna četiri meseca, trerner Repeša je vodio klub u regularnom delu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspešan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi", saopšteno je.

Repeša u ponedeljak nije hteo da izađe pred novinare u "Pioniru" nakon pete utakmice finalne serije, u kojoj je njegov tim izgubio ubedljivom razlikom, a njegovi igrači bili napadnuti pre zagrevanja uoči početka. Tako je bilo i nagovešteno da će se rastanak dogoditi - nepuna 24 časa posle utakmice.

Podsetimo da je nekadašnji reprezentativac Hrvatske posle uvodnih utakmica u "Pioniru" bio ogorčen zbog atmosfere i tada je kazao da je doživeo "linč" kakav ne pamti u trenerskoj karijeri.

/Zvezda dominantno do titule i Evrolige!/

/Haos u Pioniru: Navijači napali košarkaše Budućnosti/

/Repeša nije došao na press posle finala/

/Kol ogorčen, odmah se obratio ligi/

/Repeša posle druge utakmice: Ovo je linč!/

/Repeša posle treće utakmice: Ni blizu onoga u Pioniru/

Povezano

Sve vesti